Vakantiehuis Cyprus

Europa / Cyprus

Dit eiland is ideaal voor een vakantie in een Cyprus vakantie villa. De standaard is erg goed en de regio's variëren sterk. Er zijn Cyprus vakantie villa's aan de zee, op loopafstand van het strand en restaurants, of in de kleine bergdorpjes, gelegen in de natuur. Van traditionele dan moderne of luxueuze het bereik van particuliere vakantiewoningen in Cyprus laat geen wens onvervuld.

Een vlucht van ongeveer 4 uur brengt u naar de oostelijke Middellandse Zee eiland Cyprus. Cyprus biedt het hele jaar door aangenaam klimaat en is ideaal vanwege de beschermde locatie voor een reis in de lente of herfst. Overwegende dat al koel en onzekere weer heerst in bijna alle mediterrane regio's in oktober en november in Cyprus kan men nog steeds vinden aangename temperaturen van 25-28 graden met weinig regenval, die Cyprus de populaire Mediterrane bestemming in de herfst, Pasen en Pinksteren maakt. Zelfs in de zomermaanden, Cyprus is populair vanwege het gevarieerde landschap.

Het eiland is vol contrasten, aan de kust zijn er grotere en kleinere toeristische plekken, mooie lange stranden of kleine rotsachtige inhammen. Het binnenland heeft kleine, maar zeer traditionele dorpjes, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Ze zijn ingebed in de fascinerende bos- en berglandschap.

Niet alleen zon-zoekers en natuurliefhebbers komen aan hun volledige kosten in Cyprus. Het eiland staat bekend om zijn meer dan 1800 bloeiende planten en wilde orchideeën zijn de reden voor velen om een ​​wandel vakantie in Cyprus. De zeeschildpadden komen om hun eieren naar Cyprus te leggen, met name het Akamas natuurgebied is bekend voor. Daarnaast zijn er wilde schapen, honderden soorten vogels die een tussenstop maken op het eiland, en sommige reptielen.

Door de lange en veelzijdige verleden zijn er talloze archeologische schatten, vele kloosters en kleine kerken in Cyprus en is geschikt voor dagelijks of af en toe reizen.
Het eiland met zijn 340 zonnige dagen per jaar is zeker de ideale bestemming voor een zomervakantie. En zelfs dan, het eiland kan alles aanbieden. Afhankelijk van de locatie kan men kiezen tussen mooie lange stranden, kleine baaien, een uitgebreid nachtleven, of een rustig dorp vakantie. In Cyprus kan men vrijwel alles voor een perfecte vakantie.