Termen en voorwaarden

Reservering
De boeking moet worden ontvangen via de website of via e-mail en na overleg met de eigenaar, meestal binnen 1-2 dagen de reservering zal, namens de eigenaar, bevestigd of geannuleerd door e-mail. Na ontvangst van de bevestiging van de overeenkomst is bindend voor de huurder. We nemen geen verantwoordelijkheid voor de tijdigheid van de kalender.

Betaling
Met de schriftelijke bevestiging een aanbetaling (geen terugbetaling mogelijk) van 30 - 50% is verschuldigd door bank overschrijving, moet het bedrag worden ontvangen binnen 5 dagen. Het saldo is het gevolg 8 weken voor aankomst. Het bedrag van de aanbetaling en de termijnen zal worden aangekondigd met een bevestiging. Voortvloeiende overdracht kosten worden betaald door de huurder. Credit card betaling is niet mogelijk. In sommige gevallen betaling met Paypal is mogelijk, kosten van ongeveer 3% draagt ​​de huurder.

Aankomst en vertrek
Bij aankomst, het huis / appartement is meestal beschikbaar vanaf ongeveer 16 uur en bij vertrek moet worden verlaten door 10 uur. Andere tijden kunnen worden aangevraagd bij net vóór aankomst en is afhankelijk van beschikbaarheid. De toetsen zijn meestal gedeponeerd bij het huis, precieze instructies na ontvangst van de laatste betaling.

Annuleringen
Annuleringen dienen schriftelijk te sturen. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd. We zouden er graag op wijzen dat in sommige zeldzame gevallen (bijvoorbeeld op korte termijn boeking) na ontvangst van de bevestiging van de annuleringskosten kan oplopen tot 100%! Tenzij anders vermeld in de huisbeschrijving zijn de annuleringskosten 100% vanaf 8 weken voor vertrek.
We raden het afsluiten van een reisverzekering af te sluiten!

Opzegging door de eigenaar
In zeer zeldzame gevallen kan het gebeuren dat de eigenaar moet je een reservering te annuleren om zwaarwegende redenen. In dit geval zal de agent het aanbieden van een selectie van vakantiehuizen. Moet een alternatief thuis worden geaccepteerd, zal het verschil worden betaald of dienovereenkomstig in rekening gebracht. Als er geen geschikte accommodatie kan worden gevonden, zal de reeds betaalde bedragen worden terugbetaald. Geen aansprakelijkheid claims tegen het agentschap worden geaccepteerd.

Opzegging van het contract
Als de boeking moet worden geannuleerd door de eigenaar als gevolg van overmacht, zoals extreme weersomstandigheden, overstromingen, brand of andere redenen, zal het agentschap proberen om een ​​vergelijkbare accommodatie te bieden. Eventuele extra kosten komen ten laste van de huurder, zal lager huurkosten worden terugbetaald.

Klachten en gebreken
De verhuurder / agentschap onmiddellijk moeten worden geïnformeerd over. De verhuurder moet de mogelijkheid om het probleem op te lossen binnen een redelijke termijn worden gegeven. Mogelijke huur reducties, enz. Moet worden onderhandeld met de eigenaar. Klachten na het einde van de vakantie zal niet worden acceptd. Het bureau is blij om te helpen, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Kosten
Servicekosten zoals elektriciteit, water en gas zijn inbegrepen in de prijs. Verwarming of airconditioning is - tenzij anders vermeld - extra in rekening gebracht.

Borg
op sommige huurwoningen waarborgsommen zijn vereist. In sommige gevallen kan een creditcard worden gepresenteerd, in andere gevallen moet het bedrag worden vooruit betaald en zal binnen 10 dagen worden terugbetaald na vertrek. Indien om bijzondere redenen, bijvoorbeeld als gevolg van de groepssamenstelling, leeftijd of reeds gemaakte schade, het bedrag van de aanbetaling niet worden aangewezen op de plek beschouwd, kunnen zij vervolgens worden verhoogd of zelfs geëist in principe.

airconditioning
Airco's zijn niet ontworpen voor 24-uur durende operatie. Bij het verlaten van het huis helemaal airco units moeten worden uitgeschakeld. Eenheden in kamers die niet worden gebruikt moet niet in werking. Een overmatige consumptie kan optreden om een ​​extra betaling.

Water
In heerst de mediterrane landen watertekort, is een redelijk verbruik verwacht. Water bezuinigingen kan optreden, maar de huizen zijn allemaal uitgerust met een eigen water tanks.

Minimum verblijf
Minimum verblijf is een week, een kortere periode moet worden aangevraagd en kan hoger zijn dan de normale dagelijkse tarief.

Onroerend goed en asset
De huurder moet de inventaris en de woning en tuin met zorg te behandelen. De huurder is aansprakelijk voor de schade, moeten deze worden gemeld en onmiddellijk betaald aan de verhuurder. Het verblijf is op eigen risico. Op de dag van vertrek moet de accommodatie worden achtergelaten in een nette staat. Eindschoonmaak is inbegrepen, als de accommodatie wordt achtergelaten in extreme vervuiling van de eigenaar heeft het recht om extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. De verhuurder of zijn personeel moet de toegang tot het huis en de tuin te allen tijde worden verleend. Het meubilair in de woningen kan elk moment worden gewijzigd, als er meerdere woningen worden aangeboden in hetzelfde complex de beelden zijn alleen ter referentie.

Risico
Het verblijf in het huis en het gebruik van het zwembad zijn bij de huurders eigen risico. De eigenaar is niet aansprakelijk voor verlies, schade of letsel aan personen of hun eigendom. De huurder is verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en moet hen begeleiden te allen tijde. Auto's, scooters en fietsen worden geparkeerd op het risico van de huurder. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor verlies of schade.

Bezoeker
Tijdens uw verblijf is het niet toegestaan ​​om meer mensen uitnodigen voor de nacht dan die welke worden bevestigd, moet dit worden aangekondigd en vooraf goedgekeurd.

Groepen onder de leeftijd van 25 jaar
Sommige huizen zijn niet beschikbaar voor groepen onder de leeftijd van 25 jaar, moeten deze groepen worden aangekondigd vóór de boeking. Als deze groepen worden geaccepteerd van een hogere borg kan worden verwacht.


Groepen van hetzelfde geslacht
Groepen van hetzelfde geslacht worden op het aantal villa's niet geaccepteerd, deze groepen moeten worden aangekondigd vóór de boeking.

Roken
Roken is meestal niet toegestaan, dan kunt u buiten roken. Moet men roken ondanks het verbod in het huis, kan deze extra kosten ontstaan ​​voor rekening van de huurder.

Huisdieren
Huisdieren zijn over het algemeen niet toegestaan, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk bevestigd. Als toestemming wordt verleend, moet de huurder een eigen mand meenemen. Dieren zijn niet toegestaan ​​op het meubilair (bedden, stoelen, banken) en mogen niet in het huis onbeheerd blijven. Uitwerpselen etc. moet van worden afgevoerd door de huurder. Het niet naleven van extra gemaakte schoonmaakkosten. Indien nodig, zal dit ook een hogere aanbetaling.

Gedrag
De huurder moet zich in het pand, zodat naburige gasten niet onnodig worden verstoord. Luide muziek, lawaai en partijen zijn niet toegestaan ​​in het pand. Mochten er klachten van buren en als, ondanks vermaning, is er geen verbetering, de eigenaar heeft het recht om de reservering te annuleren, zonder restitutie gegeven.

Zwembad
Gebruik van het zwembad is op eigen risico. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor enige vorm van persoonlijk letsel of overlijden als gevolg van het gebruik van het zwembad, de tuin en het huis. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene te allen tijde. Bijzondere voorzichtigheid moet worden uitgeoefend op de natte ondergrond. Het schoonmaken van het zwembad is een of twee keer per week gedaan. Bladeren of insecten kunnen uitgevoerd worden gevist door de huurder. In troebel of lichtgroen water moet de eigenaar onmiddellijk in kennis gesteld.

Diversen
In de appartementen en villa's handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. Handdoeken voor de zwembaden en het strand zijn meestal niet inbegrepen en van huis worden gebracht.

De keukens zijn volledig uitgerust met bestek, borden en potten. Als er iets ontbreekt, kunt praten met de eigenaar. Koffiezetapparaten zijn niet altijd beschikbaar.

Verwarming is meestal afkomstig van air-conditioning, zo niet vermeld te worden in de prijs inbegrepen, zal de betaling worden verzameld op de plek, zie huis omschrijving.

De huizen / appartementen zijn voor self-catering. Voedsel, wasmiddel, etc. zijn meestal niet beschikbaar. In sommige huizen een kleine etenswaren is voorzien bij aankomst.

Schoonmaak: tenzij in de beschrijving van de eindschoonmaak is inbegrepen voor alle huizen anders vermeld, maar de verwachting is dat de keuken borden, potten, fornuis en oven achter in schone staat zal worden gelaten. In een twee weken durende verblijf, na 7 dagen beddengoed en handdoeken worden veranderd, soms het hele huis wordt schoongemaakt (zie huis beschrijving).

Satelliet-tv biedt meestal slechts een beperkt aantal kanalen, de beeldkwaliteit is afhankelijk van de satelliet, wind of slecht weer kan aanzienlijk verergeren de kwaliteit. Er zal worden gehouden geen enkele aansprakelijkheid.

Wegwerkzaamheden, bouw lawaai
We zijn niet bang om woningen in het programma, dat zich in een storende omgeving draaien. De aanleg van wegen of soortgelijke start zonder voorafgaande kennisgeving en kan niet worden beïnvloed door ons. Als er extreme, aanhoudende storingen, zullen we zeker proberen om een ​​oplossing te vinden. Het Agentschap kan niet aansprakelijk gesteld worden.

Ontkenning
Deze website is gemaakt met de grootste zorg en naar ons beste weten, toch geen aansprakelijkheid wordt genomen door het agentschap:

Het Agentschap biedt de eigenschappen voor rekening van de eigenaren en is niet verantwoordelijk voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van het aanbod. Aansprakelijkheid claims tegen het agentschap, die betrekking hebben op materiële of immateriële aard, veroorzaakt door het gebruik of de onbruik van de informatie of het gebruik van onjuiste en onvolledige informatie, worden niet geaccepteerd, tenzij het Agentschap wordt bewezen opzet of grove nalatigheid schuld.

Alle aanbiedingen zijn niet-bindend. Het Agentschap behoudt zich het recht voor om delen van pagina's of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te veranderen toe te voegen, te verwijderen of te staken publicatie tijdelijk of permanent.

Als u boekt de huurder akkoord met deze voorwaarden. "Het Agentschap" is de exploitant van deze site.